Archief

Nieuwe democratie: op zoek naar legitimiteit

Op vrijdag 24 maart in het Provinciehuis te Drenthe organiseerde de VB Noord een studiemiddag onder het thema: Nieuwe democratie: op zoek naar legitimiteit. We maken ons zorgen over de democratie. Hier vindt u het verslag en de presentaties van de sprekers.

Verder lezen

Verwarde mensen op straat: wat te doen?

Op vrijdag 4 november organiseerde de VB Noord het congres ‘Verwarde mensen op straat: wat te doen?’ in de Kanselarij te Leeuwarden. Hier kunt u het verslag lezen en de presentaties vinden.

Verder lezen

Besturen in Onzekerheid

Op vrijdag 1 april organiseerde VB Noord het congres ‘Besturen in Onzekerheid’ in het Provinciehuis te Groningen. Hier kunt u het verslag lezen en de presentaties vinden.

Verder lezen

Kansen voor de arbeidsmarkt

Op vrijdag 17 april organiseerde VB Noord het congres ‘Kansen voor de Arbeidsmarkt’ in De Kanselarij te Leeuwarden. Hier kunt u het verslag lezen en de presentaties vinden.

Verder lezen

Sterk in Samenwerking

Op 7 november organiseerde de VB Noord een studiemiddag onder het thema: Sterk in Samenwerking. Bij het uitvoeren van taken, het gebruikmaken van een  gemeenschappelijke organisatie en op bestuurlijk terrein: iedere gemeente in Nederland werkt op minimaal 15 taakgebieden samen […]

Verder lezen