Archief

De Nieuwe Omgevingswet: afwegen in ruimte

Op vrijdag 3 november 2017 vond de studiemiddag ‘De Nieuwe Omgevingswet’ van de VB Noord plaats in het Stadskantoor in Leeuwarden. De deelnemers hebben de volle breedte van de Omgevingswet verkend. Hier vindt u het verslag en de presentaties van de sprekers.

Verder lezen

Nieuwe democratie: op zoek naar legitimiteit

Op vrijdag 24 maart in het Provinciehuis te Drenthe organiseerde de VB Noord een studiemiddag onder het thema: Nieuwe democratie: op zoek naar legitimiteit. We maken ons zorgen over de democratie. Hier vindt u het verslag en de presentaties van de sprekers.

Verder lezen

Verwarde mensen op straat: wat te doen?

Op vrijdag 4 november organiseerde de VB Noord het congres ‘Verwarde mensen op straat: wat te doen?’ in de Kanselarij te Leeuwarden. Hier kunt u het verslag lezen en de presentaties vinden.

Verder lezen

Besturen in Onzekerheid

Op vrijdag 1 april organiseerde VB Noord het congres ‘Besturen in Onzekerheid’ in het Provinciehuis te Groningen. Hier kunt u het verslag lezen en de presentaties vinden.

Verder lezen

Kansen voor de arbeidsmarkt

Op vrijdag 17 april organiseerde VB Noord het congres ‘Kansen voor de Arbeidsmarkt’ in De Kanselarij te Leeuwarden. Hier kunt u het verslag lezen en de presentaties vinden.

Verder lezen